پاورپوینت اصول علم اقتصاد1 رشته حسابداری (کتاب اقتصاد خرد، نگارش تالیف دکتر جمشید پژویان)
مشخصات فایل: پاورپوینت اصول علم اقتصاد 1 قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 257 قابل ویرایش بخشی از پاورپوینت: نام درس: اصول علم اقتصاد 1رشته حسابداری تعداد واحد درسی : 3 واحد نام منبع درس : اقتصاد خرد، نگارش دکتر ...
قیمت : 30,000 تومان
پاورپوینت ابزارهای مالی در بازار سرمایه
مشخصات فایل: پاورپوینت ابزارهای مالی در بازار سرمایه قالب بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 28 قابل ویرایش بخشی از پاورپوینت: ابزارهای مالی در بازار سرمایه ابزارهای مالی مشتقه در بازار سرمایه مقدمه: هدف از این مقاله ...
قیمت : 5,000 تومان
پاورپوینت بررسی تطبیقی مفاهیم حسابداری واحدهای انتفاعی و دولتی به همراه فایل word
هدف مقاله : 1- مقایسه بیانیه های مفهومی شماره یک و دو FASB تحت عناوین « اهداف گزارشگری مالی واحدهای انتفاعی » و « ویژگی های اطلاعات حسابداری » با بیانیه مفهومی شماره یک هیات تدوین استانداردهای حسابداری دولتی (GASB) تحت عنوان « اهداف گزارشگری مالی
قیمت : 5,000 تومان
پاورپوینت تکنولوژی ساخت پنیرهای صنعتی
مقدمه بدون شک یکی از کهن ترین فنون نگهداری فرآورده های غذایی که بشر آن را فرا گرفته ، تولید پنیر از شیر بوده است. فن پنیر سازی در گذشتهء نه چندان دور یک هنر محسوب می شده تا دانش ، ولی اکنون یکی از شاخه های علوم غذایی محسوب می شود. وضعیت این صنعت د
قیمت : 3,000 تومان
پاورپوینت نوشابه گازدار به همراه فایل word
تاریخچه تولید کوکاکولا 120 سال پیش وقتی دکتر ( جان پمبر تون ) در آزمایشگاه کوچکش با ترکیب چند ماده معجون جدیدی را اختراع کرد و آنرا با نام کوکاکولا به دنیا معرفی نمود ، هیچ گاه فکر نمی کرد که این نوشیدنی روزی چنان مرزهای دنیا را در نوردد که در هر گوش
قیمت : 15,000 تومان
پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد
مقدمه منجمد کردن یکی از اسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن ان
قیمت : 3,000 تومان
کربوهیدراتها : (هیدراتهای کربن یا مواد قندی) یکی از انواع مولکولهای زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلیهیدروکسیآلدئید یا پلیهیدروکسیکتون میدانند. هیدراتهای کربن از اتمهای کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شدهاند. کربوهیدراتها بیشتر به
قیمت : 10,000 تومان
پاورپوینت کارخانه تولید کنستانتره آبمیوه ای
توضیحات کلی راجع به خطوط تولید و گلوگاه های تولید تولید انواع کنسانتره (سیب) کنسانتره سیب که عمده ترین تولید کنسانتره شرکت می باشد که نحوه تولید آن به شرح زیر است: سیب پس از دریافت در سیلوی منطقه 1 ریخته شده و سپس توسط آب در کانالی کربینی این سیلوها
قیمت : 15,000 تومان
پاورپوینت کاربرد نانوفناوری در علوم غذا و صنایع غذایی
مقدمه : توانایی کار در سطح ملکولی یا اتمی ، برای ایجاد ساختار های بزرگ و کاملا نو با سازماندهی ملکو لی است . تاکنون تعاریف متعدد ی بای نا نو فناوری ارایه شده است . در حالی که برنامه های پیشگامی ملی نانو تکنو لو ژی امریکا برای اینکه موضوعی را درسطح
قیمت : 10,000 تومان
پاورپوینت فرایند تولید ماکارونی
اصطلاحات و تعاریف 1ـ دما : اصطلاح فیزیکی جهت نمایش کمی و کیفیت حرارتی اجسام 2ـ رطوبت نسبی : نسبت میزان رطوبت هوا به درجه رطوبت اشباع 3ـ تهویه : جابجائی و تعویض هوا در محیط با استفاده از فن 4ـ پالت : صفحات فلزی یا چوبی جهت چیدن بسته های ماکارونی و جاب
قیمت : 10,000 تومان
پاورپوینت طراحی فرایند جوشکاری انفجاری صفحات برنج و فولاد
دانلود پاورپوینت با موضوع طراحی فرایند جوشکاری انفجاری صفحات برنج و فولاد، در قالب ppt و در 7 اسلاید، قابل ویرایش. بخشی از متن پاورپوینت: کاربردهای جوشکاری انفجاری با این روش صفحات فلزی از فلزات مختلف را می توان به صفحه فلزی ...
قیمت : 12,000 تومان
پاورپوینت سیاست های تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران
مقدمه انسان امروز ، زیر بمباران شدیدی از تبلیغات زندگی می کند . تعداد آگیههای تلویزیونی که فرد در زندگی می بیند به حدی زیاد است که باور آن حتی برای خودمان که زیر فشار چنین حجم غریبی هستیم مشکل است . یک میلیون آگهی در مدت حیات یک فرد ایرانی به قدری زی
قیمت : 4,000 تومان